جدیدترین اخبار :
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی
  • جذب ۲۱ همت سرمایه‌گذاری در ریمدان؛ تغییر مسیر یک مرز برای پیوند با بازار پاکستان + فیلم
  • حضور نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد در بیست‌وششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری شیامن چین

برگزاری نخستین دوره آموزشی کار آفرینی و کسب و کار در منطقه آزاد چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/09/27 | تعداد بازید :2928
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار گفت: نخستین دوره آموزشی کار آفرینی و کسب و کار همراه با کارگاه ایده شو توسط مرکز نوآوری گردشگری این دانشگاه و مدیریت گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "ازیر بلوچ"، افزود: این دوره آموزشی از اول دی ماه 97 با حضور "حبیب الله سالارزهی" رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان افتتاح و تا 4 دی ماه 97 با پرداختن به موضوعات مختلف ادامه خواهد داشت.

"بلوچ" اضافه کرد: نقش روابط عمومی سازمان ها درخلق کسب و کار، مشتری مداری، ترویج کسب و کارهای نوپا و آینده مشاغل و تفکر خلاق از جمله موضوعاتی هستند که توسط اساتید به آنها پرداخته می شود.

وی می افزاید: سخنرانی "آرش نورآقایی" روزنامه‌نگار آزاد در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و میراث معنوی، مدرس راهنمایان گردشگری و صاحب امتیاز و مدیر مسئول فصلنامه گیلگمش با موضوع گردشگری از دیگر برنامه های این دوره آموزشی است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل